Nieuwsbrief Galactic Heart Centre september 2011

19-09-2011

Hallo lieve mensen,

How are you?
Ondertussen zijn wij verhuisd, en wonen we weer heerlijk in onze thuisstad Arnhem. Het is erg fijn om weer terug te zijn.
Bij deze stuur ik jullie een korte nieuwsbrief van the Galactic Heart Centre. Hierin staat informatie over de laatste ontwikkelingen op Aarde, rondom het centrum, en informatie over de aankomende workshops en lezingen.

The Galactic Heart Centre

Op 21 december 2012 staat de Aarde in volledige verbinding/resonantie met het Galactische Hart. Dit is een 9-dimensionaal bewustzijn waarin het plan voor de Nieuwe Aarde tot ons komt. Het is een zwart gat, en in het centrum hiervan manifesteert de Bron zich in en via de mensen. Het is de geboorte van de nieuwe mens, het Gouden Tijdperk bewustzijn. Omdat iedereen op Aarde een deelaspect draagt van het universele energiesysteem (Aarde, planeten, sterren), mogen wij steeds meer worden wie wij zijn. Onze harten en zielen zullen steeds meer de mogelijkheid krijgen om hier te ZIJN. Iedereen is hier gekomen met een specifieke/unieke kwaliteit om ervoor te zorgen dat Koninkrijk Gods ook hier op Aarde kan zijn. Zo boven, zo beneden, zo binnen, zo buiten. The Galactic Heart Centre is een micro-punt van het Galactische Hart dat zich manifesteert in de mens. Wij mogen het Galactische Hart worden. Het Galactische Hart in jou heeft de mogelijkheid om de volledige kloof tussen gevoel en mind te helen, en de mensheid hun volledige potentie te laten zijn. Het is een onsterfelijk, ongelimiteerd bewustzijn dat dagelijks steeds meer tot ons komt. Hierin wordt het grotere kosmische plan heel praktisch verbonden met de dagelijkse realiteit. The Galactic Heart Centre heeft de functie om het veld voor de Kosmische Mens neer te zetten. Gevoel en informatie worden hierin in balans gebracht, YIN en YANG, zodat je volledig geboorte kunt geven aan jouw essentie. Het is de komst van de Kosmische Vader in ieders moederschoot. Het zelfgenezende vermogen staat centraal.
Nanco Immanuël draagt deze menselijke codering tot het Galactische Hart, en kanaliseert deze multidimensionele werkelijkheid in talloze workshops, trainingen, lezingen en ascensie-activaties. Nanco's intentie is om in co-creatie samen te zijn, om een harmonieus geheel te scheppen, zodat ieder het kanaal kan zijn voor deze Nieuwe Aarde, waarin jij kunt zijn wie je bent en het ook toepast in je leven. Nanco werkt momenteel samen met talloze Nieuwe Aarde-mensen om een gezamenlijke basis neer te zetten, een oer-bestaansrecht voor de Bron in alle facetten van de mens. Stap voor stap mogen wij de Nieuwe Aarde steeds meer in onszelf begroeten. Wij zijn de Nieuwe Aarde!

Op dit moment worden alle workshops in Arnhem of Velp (Gelderland) gehouden. The Galactic Heart Centre en 2inspirit zijn bezig met de manifestatie van een gezamenlijk centrum. Dit hebben we even de tijd gegeven.
 
Vloedgolf van Inner Child Energy
 
Door mijn begeleiding werd er al vanaf het begin van het jaar gesproken over deze 9e maand. We zijn momenteel bezig om de kern van het innerlijk kind vrij te maken in ons lichaam. De gigantische innerlijk kind kracht heeft het vermogen om jouw oer-wijsheid, jouw levenspassie volledig in de stof te brengen. Dit is de 9e maand, de 9 is het eeuwige getal. Je krijgt dagelijks steeds meer signalen vanuit de oer-diepte van het Galactische Hart. Helemaal de diepte ingaan is de uitdaging, om vanuit deze diepte jouw nieuwe basis neer te zetten, waarin er meer en meer impulsen ontstaat om jezelf te profileren. We zijn steeds meer Beyond aan het gaan, voorbij elke gekende realiteit om de Bron toe te laten in ons innerlijk kind. Oerangsten worden in een steeds meer 'easygoing flow' losgelaten. Het is een nieuwe benaderingswijze naar jezelf. Weet je, het hoeft niet zo 'moeilijk' en 'zwaar' meer te zijn. De ruimte voor het oer-hart van de mens, komt vrij. Dit wordt momenteel gemanifeerd via Griekenland. Griekenland (Greece) heeft het vermogen binnen de blauwdruk der landen, om het gezamenlijke scheppingspunt te verbinden met hemel en hel. Het is de kloofoverbrugging waarin we gaan co-creeeren. Het oude hellenistische energieveld van Griekenland, waar de hele wereld natuurlijk op aangesloten is, krijgt een mega-impuls om een andere visie, een nieuw gevoel te verwelkomen. Lieve mensen, wanneer Griekenland los komt, komt de hele wereld los, want Griekenland is een basis voor de Levensbloem, de nieuwe schepping. Het is een basis voor de mens om de kloof te overbruggen. Stel je voor: Het hart dat zo lang verdeeld is geweest, hemel en hel waren gescheiden. Er was gewoon geen levenskracht om een nieuwe richting in te gaan, en NU zijn wij door die kloof aan het heen gaan. Er komt levensenergie in de keerzijde, waardoor de hele europese unie, de hele wereld, gaat wankelen. De regeringen weten ook niet zo goed wat ze dienen te doen, omdat de mensheid nog bezig is met het verkennen van de keerzijde, de kant van jezelf die je nooit werkelijk kon zien, of werkelijk voelen. Het innerlijk kind komt de stabiele kracht neerzetten, in de nieuwe verbinding met de Moeder en Vader, om die Nieuwe Aarde neer te zetten. Wanneer jij je innerlijke kloof heelt, en je komt in je creatiepunt, dan ontvangt Griekenland de energie voor heling. Dit is de beweging die we nu maken! Het innerlijk kind, de dochters en zonen van God staan op, in ieder van ons. We're moving towards 2012. We are so close now!

28 oktober-Belangrijke dag Maya Kalender

Vrijdag 28 oktober 2011 is een erg belangrijke Maya-dag. Er zijn vele visies over het gezamenlijke verloop van de Maya kalender met de Gregoriaanse jaartelling. Omdat alles multidimensionaal is, en talloze kanten en aspecten kent, zijn er ook verschillende gradaties waarin de Maya-kalender 'afloopt'. Vanuit een bepaalde optiek zou je kunnen zeggen dat er op deze dag een begin wordt gemaakt aan de 'afloop' van de Maya kalender, en dit komt omdat op deze dag de Grote Zonnegeest in de ervaringswerelden van de mens begint te verschijnen. De unieke liefdesfrequentie van dit deel van de Heilige Geest, brengt het overkoepelende Zonneveld in de lineaire tijdservaring van de mens. We gaan dus weer een gigantisch level dieper. Juist op deze dag zijn er gigantische mogelijkheden om unieke inzichten te vergaren over jouw dagelijks zijn in verbinding met tijd-en-ruimte.

Op deze gigantische krachtdag organiseer ik een workshop/bijeenkomst om heldere uitleg te geven over de draai die wij maken. Via verschillende ascensie-transmissies wordt duidelijk wat de functie is van deze dag, en hoe dit samenloopt met jou als mens. Vaak wordt deze dag verward met 21 december 2012. Er wordt zelfs gezegd dat op deze dag de MAYA-kalender eindigt. Vandaag wordt duidelijkheid gegeven over wat er werkelijk speelt. Het is een multidimensionaal bewustzijn waar we steeds meer inzicht in mogen hebben.
Deze dag loopt samen met de dag van profeties binnen de mystieke takken van de islam. Het gaat over de komst van de MAHDI. De mahdi is als een mantel van vrede die ontwaakt in de harten van de mens. Sommigen zien ISA (Jezus) als de Mahdi, anderen Mohammed. Vandaag krijgen we duidelijk hoe deze aspecten van onszelf werken. De Akasha velden gaan open om ieders innerlijke Jezus-Mohammed veld te activeren. Het gaat om deze oerverbinding waarin de Grote Zonnegeest kan indalen. Vandaag is een dag waarin er Bronlicht komt in ons patriarchale systeem. Een zeer helende formule komt tot ons, de Grote Zonnegeest daalt in over de mens, de Mahdi wordt voelbaar! Dit is een erg krachtige, belangrijke dag en ik zou het heel graag vieren met een prachtige groep mensen. Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De workshopdag begint om 10:30 en duurt tot 18:30. Energetische uitwisseling is 60 euro. De workshop wordt gehouden in het kerkje aan de Dr. Fabiusstraat 12 te Velp!

 
Op bezoek in het prachtige Ronse, België

Heerlijk, volgende maand ben ik alweer in het prachtige Ronse. Dit stadje, op de grens van Wallonië en Vlaanderen, ligt tussen de heuvels. Moeder Aarde is hier heerlijk voelbaar. Ik ben erg blij om weer met m'n lieve vrienden Patricia en Claude samen te zijn. Fijn om hier weer zo welkom te zijn om samen de volgende stappen te zetten. Deze prachtige, hartverwarmende mensen hebben hier een spiritueel/ascensiecentrum "De Levenspoort" die een basis IS binnen de Benelux. Heel diep in de Aarde, waar Isis huist, is ook Patricia met haar vleugels om vanuit haar liefde geboorte te geven aan het paradijs. Bedankt voor al jullie mooie werk. Op vrijdagavond 21 oktober geef ik een lezing over de Nieuwe Aarde in De Levenspoort. Op 22 en 23 oktober 2011 geef ik een 2-daagse workshop waarin we gezamenlijk een krachtigwiel activeren waarin de Vader-Paradijs Drie-eenheid ook bestaansrecht krijgt in deze 3e dimensie. We gaan de derde-dimensie archieven vanuit de moeder-basis activeren. Hierdoor ontstaat er een gigantische ruimte om jezelf juist HIER neer te zetten. Wanneer de essentie van de derde dimensie gevoeld en begrepen wordt, ontstaat er levensruimte om hier te zijn. Van daaruit ontstaat er ook een totaal nieuwe aantrekkingskracht voor manifestatie, die daarvoor niet voelbaar/zichtbaar was. Een krachtige doorbraak workshop. Mocht je ook de reis willen maken naar het prachtige Ronse, ben je van harte welkom om deel te nemen. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Tijden: lezing: 19:00 uur t/m 22:30 uur. Workshopdagen: 10:30 t/m 18:30 uur. Energetische uitwisseling: Lezing: 20 euro. Workshop 125 euro.


The Beyond

Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober 2011 geeft Nanco Immanuël de ascensie-workshop: Mother Earth: Entering the Beyond. De Beyond is de energie waarin jij een stabiele Bron-kracht harmoniseert met jouw fysieke lichaam en de geest. Het is de energie voorbij mannelijk en vrouwelijk, IN mannelijk en vrouwelijk. Op deze manier ben jij het kanaal voor de 5e dimensie. Het etherische Koninkrijk YOD dat helemaal kan nestelen in al je emoties, gevoelens, organen, botten en cellen. Het is het ZIJN van de 5e dimensie. Tijdens deze 2 krachtige activatie dagen werken we aan de oer-stabiliteit van het lichaam, zodat jij het kanaal kunt zijn van de Beyond. Vele oude geloofsovertuigingen waarin jij je nogsteeds afscheidt van de Bron, worden geheeld en in een liefdevolle, positieve spiraal gezet. De Beyond is de innerlijke kracht waarin de mensheid kan helen. Gedurende 2 dagen werken we volop samen met vooral de WALVISSEN, Moeder Aarde, Lord Maitreya en Lord Sananda, om ervoor te zorgen dat je via je gevoelslijn ook werkelijk de Beyond kunt worden. Het wordt ook aangesloten op jouw aarding, op het kernkristal, zodat je lichaam het vanuit de Kern kan pakken. De ijzeren energie van het kernkristal is een katalysator voor deze kracht. Je zult dit weekend steeds duidelijker krijgen hoe Moeder Aarde werkt in jou! We gaan Beyond. Na de Grote Zonnegeest indaling van 28 oktober, zorgt de Beyond voor de Nieuwe Energie waarin de mens mag zijn. Een schitterende, oerkrachtige activatie workshop. Je bent van harte welkom om deel te nemen. Tijden: Beide dagen: 10:30 t/m 18:30 uur. Energetische uitwisseling: 120 euro. Locatie: Kastanjelaan 33 te Arnhem.
 
 
Op zondag 20 november 2011 is Nanco Immanuël in Moordrecht, een plaatsje tussen Gouda en Rotterdam. Hier geeft hij de ascensie-workshop: The Goddess Blueprint (De Godinnen-blauwdruk). Na de 11-11-11 poort activatie is de basis, de moeder voelbaar en zichtbaar voor de mens (voor het mannelijke, vrouwelijke en het kind). 9 dagen daarna begint er een nieuwe cyclus waarin de innerlijke Godin in de mens af gaat stemmen op haar nieuwe blauwdruk. Er komt een totaal nieuwe richtingaanwijzer die de essentie van de Godin weerspiegelt!! Vanuit deze Bronkracht wordt de ruimte van de Godin op een heel ander niveau belicht. Hierdoor kan de Godin haar werkelijke goddelijke vrijheids-baan in gaan. Via informatie-uitwisseling en ascensie-activaties wordt een krachtige koerswijziging gemanifesteerd voor het vrouwelijke bewustzijn in ons, en het innerlijk kind en het mannelijke bewegen natuurlijk van harte mee. Zonder YIN geen YANG, zonder YANG geen YIN. Er is ook alle tijd voor een dialoog: Welke richting mag jij geven aan jouw leven, wanneer de Godin haar oude contracten niet langer hoeft te dienen? Een prachtige workshop. Deze dag wordt georganiseerd door 2 prachtige zielenzusters: Barbara van Zwieten en Thea Nieuwveld. Ik wil jullie van harte bedanken voor jullie gastvrijheid en bereidheid om deze dag te organiseren. Het thema is een mooie weerspiegeling van wie jullie zijn, en wat jullie functies zijn binnen deze Nieuwe Aarde. Dank je wel hiervoor. Ik kijk er naar uit.